Landelijke Gilde laat je zalig genieten

Wil je er eens een avondje uit zijn en het niet ver moet zoeken? Dan is de wandeltocht ‘Ostresele stapt’ een aanrader. De fusiegemeente Oosterzele staat voor een prachtige streek, wandelplezier en veel moois, kom op zaterdagavond 28 juli de troeven ontdekken van het autenthieke Oosterzele. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

Het wordt alweer een leuk avondje. Oosterzele, de toegangspoort naar de Vlaamse Ardennen, is een ideale plek om te onthaasten tussen het groen. Trek er met uw gezin, vrienden, kennissen,…op uit, laat de drukte van alledag even helemaal achter je. We kunnen het je aanraden, wie de wandeltocht ‘Ostresele stapt!’ meemaakt, zal daar geen spijt van hebben. Je zult een ontspannende en actieve wandeling beleven. En alles overgoten met hartelijke gastvrijheid, het visitekaartje van Landelijke Gilde Oosterzele, dat fier is op de verleende titel van ‘Dorp in de kijker’. ‘Vele mensen kennen de troeven niet van hun eigen streek. De Landelijke Gilde wil deze troeven beter bekend maken. Het wordt in elk geval opnieuw een verrassende tocht’, weet het dynamisch bestuur van Landelijke Gilde Oosterzele.
Op zaterdag 28 juli kan je tussen 19 u en 20 u 30 de start nemen van een wandeltocht van ongeveer 6 km door een prachtig natuurgebied. Plekken waar simpel geluk primeert, waar nog gelachen en gejoeld wordt, waar gezinnen, vrienden,…samenkomen. Gewoonweg genieten van het panorama, het landelijke karakter van Oosterzele, een heerlijke plek om te onthaasten. De tocht slingert langs rustige wegen paadjes en weggetjes. De wandeltocht start aan het bedrijf Peter Vermeulen, Gravelos 2 in Moortsele. Onderweg wordt het genieten van versnaperingen en op de stopplaats worden frietjes geserveerd. Smullen maar. Voor de allerkleinsten wordt het eveneens een onvergetelijke happening. Deelnemen kost 9 euro (voorverkoop tot 26 juli; 7 euro), kinderen tot vijf jaar mogen gratis deelnemen. Snel wezen, het aantal deelnemers is beperkt. Inschrijven kan bij LG-oosterzele@telenet.be, Danny Meersman, Alex Meersman, Marc Leus, Danny De Cuyper, Luc Degroote, Antoine De Turck, Geert Goeteyn, Mario Limpens, Filip Van Bockstaele, Didier Van den Bussche, Patrick Van Winghem, Danny Vanderstraeten, Peter Verliefde, Wilfried Verspeeten. Info: Danny Meersman, 0486 / 91 44 22.                               Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle