In een ontspannen sfeer lekker tafelen

Samana Oosterzele laat je op zondag 12 augustus tussen 11 u 30 en 14 u in het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke in een ontspannen sfeer lekker tafelen. Kalkoentournedos, steak à l’os à volont é, duo van vis uit de Noordzee, scampi’s, vol au vent, proef de ‘speciallekes’ van Samana Oosterzele. Maar uw keuze. (Reporter 17, foto Danny De Lobelle).

Het eetfestijn van Samana Oosterzele, dat is telkens lekker eten in een trendy kader, zonder toeters of bellen, voor een prikje. Zeg zelf 16 euro voor zoveel lekkers met verse groentjes, frietjes of krielpatatjes, en diverse sausjes.   Lekker eten hoeft dus niet duur te zijn. Kinderen (-12 j) smullen tegen 7 euro. Samana Oosterzele zal er alles aan doen om je te verwennen. Je komt naar het Gemeenschapscentrum De Kluize voor enkele uren tafelplezier. Je deelname aan het eetfestijn zal de moeite waard zijn. De opbrengst van het eetfestijn gaat integraal naar de werking van Samana Oosterzele.
Alle levensgenieters, lekkerbekken, sympathisanten,…van Samana Oosterzele zijn welkom. De heerlijke gerechten kunnen het goede gezelschap krijgen van je favoriete bier, wijn, frisdrank. Zorgt dat je er samen met uw familie, vrienden,…bij zijt. Het is   ook mogelijk om de gerechten af te halen vanaf 11 u. Toon een groot hart en steun Samana Oosterzele, die opnieuw van het eetfestijn iets bijzonders wil maken. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de bestuursleden, via telefoon of mailadres van Juliette Meuleman, 09 / 362 79 00, juliette.meuleman@telenet.be, Rita De Landsheere, 09 / 362 79 09, ritadelandsheere@hotmail.com, of rekening Samana, Julien Van Der Gucht, BE13 0012 4633 7539. Betaalde kaarten liggen klaar een de kassa.
                                                                                                        Reporter 17