Windeekse Weidefeesten: pittig programma

Voor de editie 2018 van de Windeekse Weidefeesten in de Hauwsestraat in Scheldewindeke werd een pittig programma klaargestoomd. Windeke bruist opnieuw op vrijdag 10, zaterdag 11, zondag 12 en dinsdag 14 augustus. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

Op vrijdag 10 augustus gaan de Windeekse Weidefeesten van start met ‘We’ve all got talent’. Wil je eens uw zangtalent tonen? Ben je een crack in het ‘playbacken’? Maak je muziek of dans je graag? Wil je eens uw talenten bot vieren op een podium?. Het kan op de Windeekse Weidefeesten. Schrijf als de bliksem in via ellen.reunis@telenet.be. Vermeld naam en act. Snel wezen. Inschrijven kan tot 3 augustus. Van 17 u tot 19 u is het podium gereserveerd voor de — 16 jarigen, vanaf 19 u treden de plus 16 jarigen in actie.
Op zaterdag 11 augustus vanaf 14 u tot 16 u kan je deelnemen aan de wandelzoektocht Bunkerroute. Vanaf 20 u (tent open vanaf 18 u) zorgen Dex Dylan, Nico, Bart, Frank Valentino, Bobby Prins en Paul Severs in de feesttent Hauwsestraat — Botsewegel voor bakken ambiance. Mis deze showavond niet. Toegangskaarten in voorverkoop (13 euro) in feestzaal ‘t Open Veld, Stationsstraat 114 Scheldewindeke, 0475 / 97 56 01, 0476 / 33 24 79, bestuur Ziekenzorg Scheldewindeke, marc.garez@hotmail.com.   Aan de kassa betaal je 15 euro.
Op zondag 12 augustus vanaf 11 u 30 tot 14 u kan je deelnemen aan het eetfestijn. Er worden warme beenhesp (15 euro) en scampi’s (17 euro) geserveerd. Kinderen (-12 jaar) smullen warme beenhesp tegen 8 euro en scampi’s tegen 9 euro. Vanaf 13 u 30 tot 17 u 30 kom je op de roofvogelshow ogen te kort. Om 16 u kan je deelnemen aan het ‘schietstuiveren’. En dat moet je zeker eens meemaken, de wervelende travestieshow met Madame Zaza. Glitter en glamour. Een zwoele fiesta met veel klank en kleur. Kom dat zien. En leuk meegenomen, de toegang is gratis. De Windeekse Weidefeesten worden op dinsdag 14 augustus om 14 u traditioneel afgesloten met een koffietafel. Met veel dank aan loyale partner Ziekenzorg Scheldewindeke. Entertainers Jan Parent en Dex Dylan vermaken het publiek. Toegang drie euro. De organisatoren van de Windeekse Weidefeesten hebben alweer een ijzersterk programma uit hun mouw geschud. De Windeekse Weidefeesten, de ambiance is er legendarisch. Aanstekelijke muziek, vrolijke mensen en unieke sfeer.         Reporter 17