Bestuurder knalt tegen gevel van woning en zet het daarna op een lopen

Een bestuurder mistte gisterenavond in Zottegem omstreeks 23u30 zijn bocht vanuit de Graaf Van Egmontstraat in de Kasteelstraat.

Hij ramde eerste een paaltje en kwam daarna tot stilstand tegen de muur van de vroegere ijzergieterij. De bestuurder, een jongeman uit Brakel, zette het na het ongeval op een lopen. Zijn vriendin die ter plaatse was gekomen zou gezegd hebben dat zij achter het stuur zat, maar buurtbewoners spraken dat tegen. De bestuurder, een twintiger uit Brakel, werd later bij hem thuis aangetroffen. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken.

Bron Het Nieuwsblad

Brokkenpiloot ramt verkeersbord en gevel en wandelt daarna gewoon weg: “Hij vroeg ons niet naar de politie te bellen”

Jongeman uit Brakel loopt weg na ongeluk

 

X