10 JAAR BOTTELARE SWINGT. op zat.11- zond.12 en maand.-13 aug. 2018

De zomer is net over halfweg   en met de  komende Bottelare Swingtfeesten in aantocht , kijken we opnieuw uit naar een zonnig  kermisweekend vol van amusement,  dans, leute en plezier en dit voor alle leeftijden.

Dit jaar vieren wij  “10 JAAR BOTTELARE SWINGT.

Op zaterdagnamiddag  gaan we om 14 u van start met een “attractie op de straat “ voor de jeugd.Een “reuze springkasteel met grote glijbaan”, een “springkasteel voor de allerkleinsten” en een “grimeerstand” voor de kinderen. Als opwarmer en na de mis van  zaterdagavond brengt  HERMAN DE MIL een orgelconcert in de   St. Annakerk van Bottelare   “ POPMUZIEK IN DE KERK”

Op zaterdagavond hebben wij onze eigenste Bottelaarse talenten uitgenodigd om de spits af te bijten, “BOTTELAARS TALENT LIVE” (olv Filip Verneert).  Daarna komt onze   vedette van de avond  22 u “UDO”    “bekend geworden   van Idool op VTM ”.  Udo brengt   zijn eigen repertoire , covers   en ambiance nummers.  Om de kermissfeer nog wat op te drijven gaan we samen de nacht in met “DJ BAUWIE”.

We starten onze   zondagochtend om 9 u  met een trage wegen wandeling,   waarna onze   ”110 JARIGE HARMONIE VAN BOTTELARE”, om 11 u  opent met een swingend aperitiefconcert   waarbij men kan genieten en proeven van onze overheerlijke cocktails,  een cava , een Bottelaars Ketske  of een pintje, Met daaropvolgend  het traditionele “MOSSEL-FESTIJN A VOLONTÉ”  van 12 tot 14 u.

Op zondagavond om 19 u brengt “BELLE PEREZ” een zwoele zuiderse avond op gang met haar bekende Spaanse  zomer hits . Met “PARTIE PARTY” om 21.30u    beleven   we opnieuw de sfeer van de Gentse feesten in Bottelare en sluiten we af met onze Merelbeekse  “DJ GUNTHER”.

Maandagnamiddag komt vanaf   14.30 u “BLUE STAR” voor onze onge ëvenaarde  “DANSNAMIDDAG” met muziek én ambiance voor “alle leeftijden”.  Als kers op de taart en als afsluiter van deze   jubileum   editie   hebben wij om 16.30 u  “EVELINE CANNOOT”,uitgenodigd . Eveline   is “de” rijzende ster  van de Vlaamse showbizz en tevens presentatrice van de  TV-zender “ Ment TV”.

X