Als het kriebelt, moet je zeker meefietsen

Wie je er eens zorgeloos op uit trekken en volop genieten van al het moois dat de fusiegemeente te bieden heeft? Dan kan je dankzij Landelijke Gilde en KWB op zondag 2 september het landelijke en authentieke Oosterzele met de fiets verkennen. Een tocht voor het hele gezin. Doen! (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

Landelijke Gilde en KWB Oosterzele slaan de handen in elkaar om een recreatieve gezinsfietstocht in groep te organiseren. De tocht van ongeveer 30 km slingert over landelijke wegen en   mooie hoekjes. Je hoeft echt geen wielerkampioen te zijn om deel te nemen. Natuurlijk wordt onderweg een pauze ingelast, de dorst moet gelest worden. LG en KWB presenteren graag hun troeven: in groep, rustige wegen, mooi landschap, aangepast tempo, gratis tombola, gratis boterham met kaas of kop en koffie of chocolademelk.
De fietstocht is een absolute aanrader. Veel fietsplezier, veel moois. Laat de drukte van alledag even helemaal achter je. We kunnen het u aanraden, wie de fietstocht meemaakt, zal daar geen spijt van hebben. Je gaat een ontspannende en actieve fietstocht beleven. Gewoonweg genieten van het panorama, het landelijk karakter van de streek. Deelnemen kost 3 euro, leden LG en KWB Oosterzele betalen 2 euro. Zin om mee te fietsen? Twijfel niet en beleef gewoon plezier aan een ontspannende sportieve activiteit met het hele gezin, vrienden, kennissen,…Je kan inschrijven vanaf 13 u 30. Stipt om 13 u 45 start de fietstocht.                             Reporter 17
X