DJ Daddy Cool is nieuwe uitbater pelotoncaf é Oudenaarde

Zottegemnaar Geert Van De Velde, beter bekend als DJ Daddy Cool, begint morgen in Oudenaarde als uitbater van het pelotoncaf é in het Centrum Ronde Van Vlaanderen.

Het pelotoncaf é is tegelijk een brasserie die niet volledig afhankelijk is van het museum in het Centrum Ronde van Vlaanderen, dat laatste is volgens Van De Velde nog te weinig bekend en daar wil hij verandering in brengen. Hij laat weten dat hij zal blijven samenwerken met het museum en het pelotoncaf é zeker ook koers-minded zal blijven, maar dat er ook evenementen zullen georganiseerd worden die niets met wielrennen te maken hebben. Wat de brasserie betreft kiest hij voor streekproducten.

Bron Het Nieuwsblad, lees meer via onderstaande link

Brasserie Peloton Caf é van Centrum Ronde van Vlaanderen heeft een nieuwe uitbater: en het is dj Daddy Cool

X