Aur élie Verpaelst ging vandaag met de limo naar school!

De eerste schooldag is altijd een speciale dag, maar voor Aur élie Verpaelst van het Sint-
Catharinacollege uit Geraardsbergen was het nog net een tikkeltje meer. Zij won immers de back-to-school actie van boekenleverancier Studieshop.be waardoor zij, samen met haar vriendinnen, in een echte limo naar school werd gebracht.

“Op deze eerste schooldag willen wij, als Studieshop.be, alle studenten in de kijker zetten en laten beseffen dat iedereen uniek en speciaal is, als ze maar worden aangespoord om hun talenten te gebruiken”, aldus   Ivan Coeckelbergh, algemeen directeur van onderwijspartner Studeshop.be. Zij hadden vandaag een heel speciale actie uitgewerkt.

“Aur élie is een symbolische leerling die vandaag staat voor alle leerlingen. En om dat gevoel van speciaal en uniek te zijn in de verf te zetten, brengen wij deze symbolische leerling heel stijlvol naar school: in een echte limousine!“

Studieshop.be is een onderwijspartner die zorgt dat alle leerlingen hun schoolmaterialen
comfortabel en zorgeloos kunnen bestellen en thuis kunnen ontvangen. Dat gaat van boeken en schriften tot turnkledij en alles van technische en beroepsmaterialen.

“Voor ons is het heel belangrijk dat elke leerling uniek kan zijn en kan aangesproken worden op zijn/haar talenten. Wij kunnen zorgen voor een individuele ondersteuning bij het voorzien van studie- en werkmaterialen.”