Geen traantjes maar circus-toestanden in Heilig Hartafdeling Sint-Barbaracollege Zottegem

Anticiperend op de traantjes aan de schoolpoort, werden de 350 leerlingen van de Heilig Hartafdeling van het Sint-Barbaracollege in Zottegem in ware-circusstijl ontvangen.

De clowns waren present om op elk gezichtje een stralende glimlach te toveren.  Zij zorgden voor een warm onthaal bij deze start. De ouders werden gelukkiger bij een kopje koffie aangeboden door de vriendenkring en het oudercomit é van de school.
Het schooljaar werd nadien geopend met een voorstelling van leerkrachten en klassen. “Ook voor de directeur, de leerkrachten en het overige schoolpersoneel is de eerste schooldag telkens weer een nieuw begin met veel goede voornemens en de beste inzet voor hun leerlingen”, aldus directeur Marc De Groote.