Kerstmarkten Zottegem. Inschrijven vanaf 2 oktober tot 2 november 2018

Ook dit eindejaar zet de stad Zottegem alle zeilen bij. Voor de vierde keer wordt een permanente kerstmarkt voorzien op de Markt, dit van 8 tot en met 30 december.

De kerstmarkt wordt georganiseerd in houten chalets, met afmetingen 3,00 m x 2,40 m. Het tarief blijft 270€. Uiteraard blijven de traditionele kerstmarkten, deze keer op 9 en 16 december, telkens van 14 tot 23 uur, een vast waarde. Eenvormige tenten, 3,15 x 4,00 m, worden opgesteld op de Heldenlaan en op de Zavel. Deelnemers betalen ook hetzelfde tarief als vorig jaar: 160 € voor een verkoopstand met onmiddellijke consumptie; 85 € voor verkoopstand zonder onmiddellijke consumptie. Er zal een toeslag ter waarde van de huurprijs, als waarborg aangerekend worden.

Wie wil deelnemen kan inschrijven vanaf 2 oktober om 8 uur tot 2 november 2018 door het inschrijvingsformulier te bezorgen via e-mail: secretariaat@zottegem.be of aan het stadsbestuur van Zottegem, dienst secretariaat, Gustaaf Schockaertstraat 7 te 9620 Zottegem. De toewijzing van de beschikbare chalets of tenten gebeurt in de volgorde van de ontvangen inschrijvingen. Je kan het inschrijvingsformulier terugvinden op de site van Zottegem: https://zottegem.be/aanvragen-meldingen-en-e-loket/aanvragen.aspx alsook het reglement op de kerstmarkten: https://www.zottegem.be/over-zottegem-en-haar-bestuur/publicaties/reglementen/algemene-reglementen.aspx