KOTK-plantjes, u koopt toch ook?

Morgen en komend weekend gaan vrijwilligers in Zottegem de baan op om KOTK-plantjes te verkopen.

De Zottegemse Gezinsraad en Stad Zottegem hopen dat er naar goede jaarlijkse gewoonte 1.000 worden verkocht.    “Vroeg of laat wordt iedereen in zijn familie- of vriendenkring wel eens geconfronteerd met kanker. Net daarom vinden we het als stad zo belangrijk om de strijd tegen kanker en dit initiatief in het bijzonder te steunen”, geeft  Kurt De Loor, Schepen van Sociale Zaken mee. “De opbrengst van de actie gaat dit jaar onder meer naar steun-en zorgprojecten voor kankerpati ënten en hun naasten.”

De azalea’s kosten 7 euro. Wie de actie wil steunen en een graag plantje wil kopen kan terecht op het marktplein van Zottegem of aan Delhaize, Colruyt of AZ Sint-Elisabeth.