Stedelijke jeugdraad mengt zich in de politieke debatten: krant, debat en memorandum

De stedelijke Jeugdraad van Zottegem heeft een verkiezingskrant gemaakt en organiseert begin oktober ook een politiek kopstukken-debat. –

“We hebben een memorandum opgemaakt aan de hand van verschillende enquêtes”, vertelt voorzitster Elke Van Waeyenberge. “Ons krantje wordt bij elke achttien- tot vijfentwintigjarige gratis in de bus bezorgd. Daarin staat uitgelegd hoe het stemmen verloopt, op welke verschillende partijen ze kunnen stemmen en wat de standpunten zijn op algemeen- en op jeugdvlak. Tot slot organiseren we op vrijdagavond 5 oktober een verkiezingsdebat in cultuurcentrum Zottegem. Er zullen veel kopstukken aanwezig zijn en iedereen zal vragen kunnen stellen.”

Om de initiatieven in de verf te zetten daagde de stedelijke jeugdraad zondag alle lijsttrekkers uit voor een partijtje  bosgolf