CD&V-kandidaat plots overleden

CD&V Zottegem meldt het overlijden van een van haar kandidaten, Koen Haustraete (52).

“CD&V Zottegem neemt met droefheid kennis van het overlijden van  Koen Haustraete, jarenlang trouw partijlid en huidig CD&V-kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen”, aldus voorzitter Chris Herreman. “De bestuursleden en kandidaten van CD&V Zottegem bieden hun medeleven aan aan de familie en vrienden van Koen en wensen hen veel kracht en sterkte toe bij het dragen van dit tragisch overlijden. Uit respect voor de familie van Koen  zal CD&V Zottegem de komende dagen zeer beperkt en sereen campagne voeren.”

De doodsoorzaak is niet bekend.  Koen Haustraete stond op plaats 18. Omdat de ingediende lijsten definitief zijn kan hij niet meer vervangen worden.

De Beiaard wenst de familie en vrienden heel veel sterkte

 

X