Gemeenteraadverkiezing Oosterzele: 69 kandidaten voor 23 zitjes

In Oosterzele werden drie lijsten ingediend: Groen (23 kandidaten), Open Vld plus (23) en CD&V/N-VA (23). Dat maakt samen 69 kandidaten voor 23 zitjes in de gemeenteraad. Alle kandidaten doen hun best om de Oosterzelenaars te overtuigen om voor hen te stemmen.   CD&V/N-VA gaat voor de absolute meerderheid. Groen is ambitieus, het mikt op een verdubbeling van het aantal zetels (van 2 naar 4) en Open Vld plus hoopt met een sterke lijst uit het oppositie-dal te kruipen. De drie partijen zijn klaar voor de eindspurt. Inhoudelijk zijn de drie partijen sterk gewapend. Twisten om de 23 zitjes in de Oosterzeelse gemeenteraad. Wie verovert het gemeentehuis? (Reporter 17, foto’s DDL, Open Vld plus)

LIJST NR 3 CD&V en N-VA

LIJST NR 4 Groen

LIJST NR 6 Open VLD+

X