Opnieuw B4 Winterconcerts in Oosterzele op 2, 3 en 4 november 2018

Na een succesvolle eerste editie van de B4 Winterconcerts in 2017 staan ze er binnenkort opnieuw met een 7 uitmuntende bands. Wederom is dit initiatief ten voordele van MS Liga Vlaanderen, dit jaar via de Warmste Week van Studio Brussel.

De vier vrienden Liesbet Van Damme, Frank De Bock, Wim Hove en Marc De Clercq die elk op hun manier verbonden zijn met de muziekwereld hebben dit jaar gekozen om alles te plannen op 1 weekend. Op 2, 3 en 4 november kan je dus komen feesten voor het goede doel. En met de medewerking van de gemeente Oosterzele.

Er wordt bewust voor deze periode gekozen gezien de zomeroptredens al eventjes achter de rug zijn maar de kerstmarkten nog niet begonnen. In deze donkere periode willen we enerzijds iets leuk cre ëren waarbij mensen buiten komen en elkaar ontmoeten, anderzijds willen we ook optreden kansen geven aan deze bands.

Vrijdag 02/11: Deuren om 20u30

Op vrijdag is er gekozen voor Houston’s Problem en Hammertime. Houston’s Problem is een rockband met muzikanten uit de streek, 2 van hen hebben het zeer ver geschopt in The Voice 2017. Hammertime is een coverband die enkel medleys met nummers uit de ‘90’s brengt. Vanaf de eerste minuut hebben ze hun publiek mee en het wordt een nonstop feestje anderhalf uur lang.

Zaterdag 03/ 11: Deuren om 20u30

Op zaterdag starten we met AB Nono, de coverband rond de in de streek gekende gitarist Frank De Bock. Deze 7-koppige coverband gaat moeiteloos over van het ene genre naar het andere. Velen zijn onder de indruk van de goede stemmen en steeds krijgen ze er snel de sfeer in. Nadien is het aan Partie Party, de coverband met frontman Kurt Burgelman (zanger van Biesebaaze). Met deze band weet je 100% zeker dat het een top feestje zal worden.

Zondag 04/11:

       

Op zondag staan er enkel tributebands op het programma. Depeche More brengt een mooie ode aan hoe kan het ook anders ‘Depeche Mode’. Zanger Eddy is uit de streek, een extra reden om voor deze band te kiezen. Nadien mag Prozak De Kreuners Tribute met het repertoire van Walter Grootaers en zijn kompanen de zaal in vuur en vlam zetten. Afsluiten doen we met A-Muse, een straffe tributeband uit Nederland die ons laat vergeten dat het niet Muse zelf is.

We maken ons sterk dat we er met dit programma opnieuw in geslaagd zijn een heel goed programma te hebben waarmee we een breed publiek zullen bereiken en we zijn ervan overtuigd hiermee nog beter te doen dan vorig jaar.

Website: www.b4winterconcerts.be

Facebookpagina: https://www.facebook.com/B4Winterconcerts/?ref=br_rs

X