Herzeelse lijsttrekkers gaan in debat

Op vrijdagavond 12 oktober organiseert de lokale radiozender van Herzele een debat: het grote lijsttrekkersdebat.

De vijf lijsttrekkers en kandidaat-burgemeesters – Jo De Loor (roodgroen), Filip De Bodt (Leef! & Groen), Ronny Herremans (CD&V en Partners), Johan Van Tittelboom (Open Vld Herzele) en Toon De Bock (N-VA Herzele – gaan met elkaar in discussie over vier vooraf vastgelegde thema’s, die de luisteraars konden beslissen.

Het debat vindt plaats in De Wattenfabriek (Solleveld 35, 9550 Herzele)   en is gratis en vrij toegankelijk voor iedereen. De deuren gaan open om 19u00, het debat start om 20u00. De volgende dag, op zaterdag 13 oktober, wordt het debat integraal uitgezonden vanaf 10u00 op Radio Star. Op  www.radiostar.be  en  www.helemaalherzele.be  kan iedereen het debat herbeluisteren en staat er een samenvatting van de avond.
Ook op zondag 14 oktober beleeft de Herzelenaar dankzij Radio Star de verkiezingen vanop de eerste rij. Vanaf 16u00 is er een speciale uitzending van Helemaal Herzele, met alle resultaten én de eerste reacties van de lijsttrekkers.
X