Succesvolle Brakel Oktobert

Op zondag 7 oktober had Brakel Oktobert plaats,
Traditioneel had dit evenement plaats op het Marktplein en in de omliggende straten: de handelaars in deze zone hielden opendeur en deden mee aan de braderie. Ook andere lokale handelaars uit de rest van de gemeente deden mee aan de braderie (in totaal bijna 50 deelnemers).
Er was ook plaats voor rommelmarkt, muziek (beiaardconcert, straatmuziek en een optreden van de Jartellen , proevertjes, straatanimatie voor jong en oud, een speeldorp voor de kleinsten, een actie van 11.11.11 en natuurlijk ook gezellige terrasjes. De Rode Neuzenactie ging eveneens van start

https://www.facebook.com/bert.broos/media_set?set=a.1144993178982630&type=3

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X