Kritische beschouwing van onze verkiezings-poll

13/10/2018 –  Elke peiling valt met een korrel zout te nemen! Polls zeggen niets! Maar ze zijn wel leuk en maken sommigen toch wat zenuwachtig (voor zover ze het nog niet waren). Dus besloten we op de vooravond van de verkiezingen nog snel eentje in gang te steken. ‘Niet eerlijk!‘ klonk het snel! Je kan meerdere keren stemmen en in het echt niet. Daarom is het een poll en geen verkiezing.  

We hadden wel de security optie voor ‘one vote per user‘ aangevinkt, echter waterdicht is dat niet. Snoodaards die een beetje hun weg kennen op Tor Browsers weten immers dit te omzeilen. Waarom? Om hun favoriete partij te steunen? Voor de kick, om te checken of het kan? In ieder geval waren we aangenaam verrast te zien dat wij lezers hebben uit alle uithoeken van de wereld (Australie, Tawain, Saudi Arabia, USA). Dat kan uiteraard! Wij hebben overal fans.

Morgen is het voor echt !!!! Veel succes aan alle partijen !!!!

X