Lijsttrekker N-VA Ninove Joost Arents

N-VA Ninove kiest voor de oppositie

Lijsttrekker N-VA Ninove Joost Arents

Op 14 oktober heeft de kiezer in Ninove opnieuw een sterk signaal gegeven.   De uittredende coalitie is haar meerderheid kwijt geraakt.  
N-VA Ninove heeft, ondanks het voeren van een constructieve oppositie, niet gewonnen en stranden ze op 2 zetels.

“De kiezer heeft er overduidelijk voor gekozen een andere partij het initiatiefrecht toe te spelen.   Na intern overleg en aftoetsen met de nationale partijleiding is het bestuur tot de conclusie gekomen niet in te gaan op de uitnodiging van Forza Ninove.

De kiezer ziet N-VA duidelijk niet als geschikte partij om de problemen die Ninove wel degelijk kent, op te lossen.   Deze impasse die is veroorzaakt door de huidige meerderheid, kan beter worden opgelost door partijen die hiervoor een duidelijk mandaat hebben gekregen en een comfortabele meerderheid op de been kunnen brengen

Wij leggen ons dan ook neer bij de beslissing van de Ninovieter en kiezen daarom ook de volgende 6 jaar voor de oppositie.   Dit wil echter niet zeggen dat onze partij Ninove in onbestuurbaarheid wil storten.   Onze mandatarissen zullen, vanuit de oppositie, dossier per dossier beoordelen en deze steunen indien dit het algemeen belang van de stad dient.” aldus NvA Ninove

X