Brakelse arts veroordeeld tot 24 jaar cel

Screenshot bron Het Het Nieuwsblad

Vanmorgen werd een 49-jarige spoedarts veroordeeld tot 24 jaar gevangenisstraf voor de moord op zijn vrouw.

De feiten dateren van 2009, pas twee jaar later kwam de man in het vizier van het gerecht. De vrouw stierf door vergiftiging met morfine. Ze belandde in het ziekenhuis nadat haar man de hulpdiensten had gebeld, maar de hulpdiensten konden achteraf niet verklaren hoe de morfine in haar lichaam kwam. Bovendien bleek dat de vrouw eerder al eens in kritieke toestand in het ziekenhuis belandde, toen met een overdosis insuline. De man had een relatie met een andere vrouw wat hem extra verdacht maakte. Hij hield tijdens het proces altijd zijn onschuld staande en wees op zelfmoord op medische fouten, maar de rechtbank in Oudenaarde veroordeelde hem vanmorgen toch voor moord.

Bron Het   Nieuwsblad en Het Laatste   nieuws, lees meer via de links hieronder.  

Spoedarts uit Brakel negen jaar na moord op zijn vrouw veroordeeld tot 24 jaar gevangenisstraf

Spoedarts uit Brakel krijgt 24 jaar cel voor vergiftiging van echtgenote

X