Spetterende Blauw – Zwart supportersavond

Het bleek nog maar eens, Club Brugge heeft in Oosterzele en de regio een pak hondstrouwe fans. Het Ganzenhof in Balegem zat afgeladen vol. Spetterende Blauw – Zwart avond. Eenmaal Blauw – Zwart. Altijd Blauw – Zwart. (Reporter 17, foto’s DDL).

Het bestuur van Blauw Zwart Oosterzele glom van trots en was heel opgetogen met de ruime opkomst. De fans hebben veel veil voor Club Brugge. Op de fan-avond tekenden spelers Vlietinck, Dennis, Mata en Peres, de mobiele Clubshop en de Brugse beertjes present. Een uitbundige sfeer. De fans blijven Club Brugge ook in mindere tijden steunen. Maar het gaat uitstekend met Club Brugge in de competitie en ook Europees liet Blauw Zwart al mooie dingen zien. De fans houden van hun vechtersploeg, die met enthousiasme en passie het voetbal beoefenen. Met dit uitstekend voetbal zit er Europees zeker een zege dik in. Er zit veel leven in Club Brugge én in de fanclub Blauw Zwart Oosterzele. De supportersclub blijft zich als één man achter de spelers en de trainersstaf scharen. De spelers weten ook dat de supporters eisen dat ze tot de laatste snik strijden. Maar daar staat Club Brugge voor. Het serveert warme voetbalavonden, cre ëert strijd en ambiance, met de kracht van verbinding. Van die mentaliteit houdt Blauw Zwart Oosterzele. In het Ganzenhof: lekkere pintjes bier, blauw — zwarte ballons, leuke gesprekken, ontelbare fotoshoots, koek en ei tussen de aanwezige spelers en Blauw Zwart Oosterzele. Unieke Blauw – Zwart sfeer.               Reporter 17
X