Johannes-Baptist Van Langenhaeckestraat
Johannes-Baptist Van Langenhaeckestraat te Appelterre-Eichem

Rioleringswerken in de Joann.-Bapt. Van Langenhaeckestraat te Appelterre-Eichem

Johannes-Baptist Van Langenhaeckestraat
Johannes-Baptist Van Langenhaeckestraat te Appelterre-Eichem

De firma Soga N.V. zal in opdracht van de stad Ninove werken uitvoeren aan de riolering in de Johannes-Baptist Van Langenhaeckestraat tussen de Molenveldweg en de Tabakslaan. De riolering wordt aangelegd buiten de rijweg, in de bermstrook, langs de kant met de pare huisnummers.

De werken starten maandag 5 november 2018 en duren vermoedelijk 20 werkdagen (afhankelijk van de weersomstandigheden).

Om het verkeer vlot te laten rijden zal eenrichtingsverkeer worden ingevoerd. Het verkeer zal toegestaan worden vanuit het centrum van Appelterre in de richting van de Tabakslaan. Voor het verkeer komende van de Tabakslaan wordt een omleiding voorzien via de Brakelsesteenweg en de Aardeweg.

Vragen over de uitvoering van deze werken?

Contactcenter  Aquafin, 03 450 45 45 (alle werkdagen tussen 8 uur en 19 uur) of via  contact@aquafin.be

X