Leerlingen KAZ organiseren humorfestival

De laatstejaarsleerlingen van het GO! atheneum Zottegem organiseren op 23 november hun jaarlijkse humoravond. Dit jaar verwelkomen ze Joost Van Hyfte, bekend van zijn kokvoorstellingen in de Vlaamse Culturele centra en de zanger-comedian Michel Goessens (Goes) als voorprogramma.

Joost Van Hyfte is een Vlaamse stand- upcomedian die gestudeerd heeft aan de hotelschool te Koksijde en een succesvol restaurant runde in Zelzate. Hij won tal van prijzen als comedian en heeft van zijn hobby zijn beroep kunnen maken. Hij vertelt op een volkse manier alledaagse gebeurtenissen waarin ieder mens zich duidelijk herkent. Goes is een po ëtische zanger en meesterverteller van wereldklasse, die het onrecht en de tristesse in de wereld om zich heen observeert en op een fijnzinnige wijze weet weer te geven, nooit choquerend maar steeds raak. Hij is een geboren verteller die zich graag laat wegzakken in de Vlaamse klei en er boeiende verhalen van maakt. Daarnaast heeft hij een boontje voor muziek en zingt hij over thema’s die ons allemaal aangrijpen.

Praktisch

Het evenement vindt plaats in de sporthal van de school (Wurmendries 43). De deuren gaan open om 19.15 uur, om 20.15 uur start het voorprogramma. Tickets zijn te bemachtigen op www.humorfestivalzottegem.be of telefonisch via de school op het nummer 09 326 78 40

X