Seniorennamiddag in Brakel

Traditiegetrouw ging deze namiddag de seniorennamiddag van de seniorenraad door in feestcomplex Europa in Parike.
Er werd gedanst, gebabbeld en iedere senior kreeg een mattentaart.

Het dagelijks bestuur werd in de bloemetjes gezet door wn. burgemeester Marleen Gyselinck.
Het gaat om: Herman De Potter, Marnix De Groote, Jacques Lenvain, Rafa ël Van Wijmeersch, Christine Mornie, Etienne Vanden Haezevelde, Albert Rubbens.
Verder was er nog een woordje van dank voor : Etienne De Cock, Willy Spitaels, Christelle Selos, Roger Wauters, Michel De Clercq, Leon De Geeter, Anne- Marie Bourdeaud’huy, Yolande De Weerdt, Eric Van Steenberge, Theo Hemerijckx, Arno De Taeye, Noella Goeffers, Guy Van Den Borre, Nadine Van Wijmeersch, Lucien Romeyns, Gilbert Bossuyt, Jeannine Roman, Danny Verbeurgt, Marc De Vleeschouwer, Andr é Capiau, Yvonne Van Bockstaele, Van Oudenhove Anna, Van De Velde Hubert, De Pessemier Gilberte, Luc Van Den Borre, Alfons Herregodts, Limpens Eric, Godijn Robert, Rodjer Serlet, Vic Beetens en last but not least bediende van de gemeente Brakel nl. Kimberly Van Lierde.
Begin 2019 is een nieuwe legislatuur wat betekent dat alle adviesraden opnieuw dienen samen gesteld te worden. Daar valt ook de seniorenraad onder.