Unieke Gault & Millau award voor Brasserie Triamant Aunove

Brasserie 7 van Triamant in Sint-Maria-Oudenhove – Aunove – heeft een uniek Gault Millau Award gewonnen.

Triamant dankt de unieke onderscheiding aan de samenwerking met Aramark Catering, waarbij wordt ingezet op vers-keuken. De award looft verder de klantvriendelijkheid in Triamant in Sint-Maria-Oudenhove. “Fantastisch dat we ons kunnen onderscheiden met deze catering award als mooie erkenning van onze dagelijkse passie: de plaats verbeteren waar mensen leven, wonen, werken, lekker en gezond eten en weer op krachten komen”, reageert de directie. “Voluit voor levenskwaliteit. 24/7. Vandaag en morgen. Voor unieke klanten! Voor jong en oud, met en zonder zorg(vraag) en iedereen als piloot van zijn eigen leven.”

Meer over Triamant Aunove via deze link