Unieke Gault & Millau award voor Brasserie Triamant Aunove

Brasserie 7 van Triamant in Sint-Maria-Oudenhove – Aunove – heeft een uniek Gault Millau Award gewonnen.

Triamant dankt de unieke onderscheiding aan de samenwerking met Aramark Catering, waarbij wordt ingezet op vers-keuken. De award looft verder de klantvriendelijkheid in Triamant in Sint-Maria-Oudenhove. “Fantastisch dat we ons kunnen onderscheiden met deze catering award als mooie erkenning van onze dagelijkse passie: de plaats verbeteren waar mensen leven, wonen, werken, lekker en gezond eten en weer op krachten komen”, reageert de directie. “Voluit voor levenskwaliteit. 24/7. Vandaag en morgen. Voor unieke klanten! Voor jong en oud, met en zonder zorg(vraag) en iedereen als piloot van zijn eigen leven.”

Meer over Triamant Aunove via deze link

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X