Sean Dhont van Q-music bezocht de kinderboekenbeurs in het GILO Balegem

Vrijdag werd een kinderboekenbeurs georganiseerd door de Ouderraad ‘De Driepikkel’ en kinderboekhandel Pardoes.
De ouders van een leerling schrijven / illustreren hun eigen kinderboekenreeks, de avonturen van Arno.

Joke schrijft de verhalen en Manu maakt de illustraties, zoon Andro een jongen van bijna 11 jaar met een enorme fantasie bedenkt de kleurrijke verhalen. Dit is wat ons als ouders ertoe aan zette om deze kleurrijke fantasie wereld leven in te blazen
In elk boekje beleeft Andro een nieuw avontuur met toffe vrienden aan zijn zijde. De verhalen zijn ideaal om voor te lezen aan kleine kleuters of zelf te lezen vanaf leesniveau 2. De felle kleuren spreken tot de verbeelding van jong en oud.
Aangezien de Rodeneuzenactie zich dit jaar wil focussen op “de Vlaamse scholen, en wat zij kunnen doen voor het mentaal welbevinden van hun leerlingen”, konden we eigenlijk niet achterblijven en besloten wij als ouderraad dit initiatief te steunen en uit naam van alle kinderen van de school, en uiteraard van alle mensen die een boek komen kopen, ook een steentje bij te dragen.
Op die manier werd het opgepikt door Q-music en na een onverwachts telefoontje van Q-music met de melding dat Sean Dhont langskomt op de boekenbeurs voor een exclusief interview over ‘De avonturen van Andro’!! Wij schenken namelijk €1 per verkocht boekje aan de actie ‘RODENEUZENDAG’. Onze boekjes zijn gebaseerd op de problematiek van onze zoon, waardoor wij deze actie ten volle steunen!

Verschenen titels Andro en de gouden draak, Andro en de brullende slak, Andro en de parel van de zeekoningin, Andro en het geheim van de zwarte berg.
Binnenkort Andro en de zomerboom, Andro en de nacht van de wolf en Andro en de strijd om de kroon