Harmonie Con Animo barbecuet

Al wie onze bloedeigen Harmonie Con Animo genegen is, kruist alvast met stip zondag 9 december aan in zijn agenda. Je kan in Trefcentrum Den Amb8, Lange Ambachtstraat 42 in Oosterzele   in een gezellige winterse sfeer lekker tafelen. Con Animo pakt uit met een nieuw concept, de muziekvereniging gaat de BBQ-toer op. Ik barbecue, jij barbecuet, wij barbecue ën. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

Op zondag 9 december vanaf 11 u 30 nodigen voorzitter Pieter Vermassen en het bestuur van Con Animo je uit om te komen genieten van een heel verzorgde barbecue. Er worden aperitiefhapjes, drie stukken vlees, groenten, gepofte aardappel, brood en pastasalade geserveerd. Vegetari ërs krijgen een gelijkwaardig alternatief. Voor de kinderen zijn twee stukken vlees voorzien. Deelnemen kost 18 euro, kinderen tot en met 12 jaar smullen tegen 10 euro. Achteraf kan je nog genieten van koffie en/of taart. De BBQ van Harmonie Con Animo, dat moet u eens meemaken. Een echte verwenning van de smaakpapillen. Den Amb8 wordt de aantrekkingspool voor fijnproevers. Wie in Trefcentrum Den Amb8 in Oosterzele terecht komt, mag rekenen op een enthousiaste ontvangst en bediening. Het bestuur van Con Animo maakt er een erezaak van dat iedereen kan genieten van een culinaire barbecue. De deur zwaait open voor iedereen. Toon een groot hart, en steun Con Animo. Zorg dat je er samen met familie, vrienden, kennissen,…bij bent. Je krijgt gegarandeerd gezellige uren tafelplezier. Alle Con Animo — zielsverwanten, levensgenieters, lekkerbekken: van harte welkom.
Kaarten zijn verkrijgbaar bij de muzikanten, ineke@conanimo.be, 0497 / 08 61 04.               Reporter 17