Het seizoen 2018 was een voltreffer voor het Reynaerts – VDM Cycling Team.

Onze toptransfers van Bart Vral en Frederik Van Boven hebben het team veel bijgebracht.
Zowel op als naast de fiets 2 top kerels. Bart kon in ons eigen Gijzenzele naar een 3de plaats rijden en Frederik wist maar liefst 8x te winnen, waaronder het Europees kampioenschap VWF te Aalst.
Op dat Ek wist hij Jef van Meirhaege een ex prof en Michael Apers de 2voudige ICF wereldkampioen te kloppen. Daarnaast behaalde Fre nog 13x een 2de plaats en eindigde hij slechts 6x niet in de top 10 en dit op 44 wedstrijden.
Ook konden Nico Peeters en Kenneth Bouquet zich plaatsen voor het WK Grand Fondo na een knalprestatie in de Grand Fondo te Luxemburg en hebben zo het WK te Varese kunnen betwisten. Richting 2019 is de ploeg al gevormd en kunnen we meegeven dat er 2 renners stoppen en dat er 4 renners bijkomen. Andy Ingels, Daan Smetryns , Bing Van Canegem en de Belgische Kampioen VWF Kjell Power. We zijn zeker dat ons team versterkt is in de breedte en dat Frederik, Bart en Kjell een zeer sterk nevenbonden trio zullen zijn. Wij als bestuur zijn zeer fier dat de evolutie in het team verder word gezet. Ons eetfestijn scoort ook weer super goed met meer als 800 eters. Teken dat iedereen zijn best doet om van ons team een succes verhaal te maken. Daarvoor willen, Ignace, Kenneth en ik iedereen zeer hard voor bedanken. Ook onze sponsors zijn wij zeer dankbaar voor hun steun aan ons team.
Mvg David