Schrijf in voor het Oosterzeels nieuwjaarsfeest

We kunnen niet genoeg onderstrepen hoe lovenswaardig het initiatief is van het gemeentebestuur om alweer een nieuwjaarvolksfeest te organiseren voor alle Oosterzelenaren. Dat verdient een pluim. Laat u op zondag 6 januari 2019 vanaf 17 u op het Marktplein Scheldewindeke onderdompelen in de nieuwjaarsfeer. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

De nieuwjaarreceptie is de ideale gelegenheid voor de bewoners om met elkaar aan de praat te raken. Het initiatief van de nieuwjaarinstuif is een zegen tegen de maatschappelijke verzuring. Het bleek op de vorige edities, het is een gelukkige trend in Oosterzele dat de bewoners elkaar weer opzoeken (cfr. de vele buurtfeesten, kermissen, (sport)evenementen). En als het daarenboven kan gaan in de sfeer van Nieuwjaar, dan is de enige ambitie van het gemeentebestuur, u hierop uit te nodigen. Ze vinden het immers belangrijk dat zoveel mogelijk Oosterzelenaren van de nieuwjaarreceptie komen genieten. Oosterzele bereidt zich alvast voor om van het nieuwjaarvolksfeest een voltreffer te maken. Maar waarom zou je er zelf niet bij zijn? Geen excuus is goed genoeg om de nieuwjaarsreceptie te missen. Het is elk jaar opnieuw volop genieten.
Klinken op 2019
Klinken op het nieuwe jaar begint om 17 u. Hartverwarmende dranken, hapjes, muziek, sfeer,…zullen je ongetwijfeld in de feeststemming brengen. Met volle teugen tot 19 u op het Marktplein Scheldewindeke genieten in een heuse nieuwjaarsfeer. Samen het jaar 2019 feestelijk in. Allen aan het feestinfuus. Schrijf je als de bliksem in, doe dit voor 3 januari 2019, via nieuwjaar@oosterzele.be, 09 / 362 50 09, en gemeentehuis, Dorp 1 Oosterzele.           Reporter 17
X