MyChallenge9500#

MyChallenge9500#

Skoda Challenge Geraardsbergen heeft een mooi nieuwjaarsgeschenk in de aanbieding. Voor de derde editie, en tevens Belgisch Kampioenschap halve afstand, wilden we nog een extra challenge in de wedstrijd. De afgelopen 2 jaar kon je reeds als team deelnemen op de halve afstand. Dit jaar komt daar een instapvriendelijke korte afstand voor teams bij. 750 m zwemmen, 50 km fietsen en 7 km lopen. Dat op éénzelfde parcours als de lange afstand, maar dus iedere ronde slechts 1x. Inschrijven kan binnenkort.

Maar er is meer…

Op deze korte afstand geven we ook de kans aan 5 individuen om van de wedstrijd hun MYCHALLENGE9500# project voor 2019 te maken. Hoe gaat het in zijn werk: tot 9 januari kan je jezelf kandidaat stellen via http://www.challenge-geraardsbergen.be/Mychallenge9500

Erna selecteren we enkele individuen die we zullen klaar stomen om op een sportief verantwoorde manier deel te nemen op de korte afstand. Zo bezorgen we elk van hen hun individueel trainingsschema, organiseren we enkele leuke workshops, kan je aanwezig zijn op een voorbereidingsstage in De Gavers en kan je gratis starten aan de wedstrijd. Uiteraard zullen we jullie uitvoerig op de hoogte houden van de vorderingen van de atleten in spe. Ja, we zoeken inderdaad een aantal mensen voor wie dit een echte uitdaging wordt.

Voor een eerste kandidaat dienden we niet ver te zoeken. Schepen van sport Veronique Fontaine zal het goede voorbeeld geven en heeft reeds toegezegd er voor de volle honderd procent voor te gaan. “Een fiets heb ik nog niet, maar ik zie het wel nu reeds volledig zitten”, sprak ze. Zij trok richting Bar Gidon om Fredje Penne uit te dagen. En ja hoor, na wat aarzelen gaf Fredje toe om ook deel te nemen. Een fiets heeft hij natuurlijk wel, maar hij vraagt zich dan weer af wie zijn caf é zal open houden als hij gaat deel nemen.

Wij zijn benieuwd hoe dit zal aflopen. Jullie ook? Volg dan zeker de verhalen op de facebookpagina van Skoda Challenge Geraardsbergen. Of schrijf jullie in voor deze unieke ervaring!

Afspraak 16 juni 2019 in de Gavers om 11 uur en op de Markt voor de aankomst van alle atleten vanaf 13.30 uur!