Twee agenten gewond na achtervolging in Sint-Lievens-Houtem

Vanmorgen raakten twee agenten lichtgewond na een achtervolging in Sint-Lievens-Houtem.

De achtervolging werd ingezet na een oproep van familiaal geweld in de Kerkstraat in Letterhoutem en werd be ëindigd in het Eiland in Sint-Lievens-Houtem. Daar werd de bestuurder klem gereden, maar nog gaf hij zich niet gewonnen. Hij reed tegen een andere politiecombi aan die zwaar beschadigd raakte. De twee inzittende agenten raakten lichtgewond. Ondertussen kwamen nog meer agenten ter plaatse, er was onder andere versterking uit Ninove, en werd de man uit de wagen gehaald. Hierbij diende de agenten met de nodige voorzichtigheid te werk te gaan, want de man dreigde ermee zich met een wapen door het hoofd te schieten.

Wie met vragen zit rond zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website  www.zelfmoord1813.be.