VGO wil stunten tegen leider SK Denderhoutem

Na de zeges tegen KVV Windeke en KME Machelen ontvangt Voorwaarts Gijzel Oosterzele zondagnamiddag met veel vertrouwen leider SK Denderhoutem. Na de riante 1 — 4 zege in Machelen legt VGO meteen de focus naar de wedstrijd tegen SK Denderhoutem. Voorwaarts Gijzel Oosterzele is momenteel een team waarmee je best rekening houdt. (Reporter 17, foto Danny De Lobelle).

Scherp blijven en punt(en) pakken tegen SK Denderhoutem dat is nu de motivatie. Het is geweten, leidersploeg SK Denderhoutem heeft veel individuele klasse en kwaliteiten. VGO krijgt een zware klepper over de vloer, SK Denderhoutem dat afgelopen zondag nog won met 5 — 1 van Nokere — Kruishoutem. Maar nog zegedronken van de triomf in Machelen kruist VGO maar al te graag de degens met de leider. Het zou fout zijn te denken dat VGO het thuis zomaar gaat klaren. Voorwaarts Gijzel Oosterzele zal opnieuw een goede collectieve prestatie moeten neerzetten én scherp voor doel zijn. Een goed teken, VGO scoorde in zijn twee jongste twee wedstrijden maar liefst 7 maal. VGO denkt uitsluitend aan winnen. Het is zeker geen ’mission impossible’. Alle ingredi ënten zijn er voor een aangename en spannende pot voetbal. Hoogspanning gegarandeerd. De VGO spelers zijn tuk op een stunt. Een mooi moment om tegen de leider te spelen, die weliswaar dit seizoen nog maar tweemaal verloor en al 58 maal scoorde. Maar VGO beschikt daartegenover over de beste verdediging (20 treffers tegen). Er hangt elektriciteit in de lucht. Een wedstrijd met het mes tussen de tanden.
Voorwaarts Gijzel Oosterzele rekent dan ook op veel supporters en een gunstig sportief resultaat. De toeschouwers krijgen zondagnamiddag (aftrap 15 u) d é kans om twee ploegen in vorm aan het werk te zien. Een duel tussen twee ploegen die ‘in the flow’ zitten. VGO heeft de ambitie om in de top vijf te eindigen. Het wordt een wedstrijd met veel intensiteit en pressing. Velen kijken uit naar de topper van de 19 de speeldag. Komen kijken in de boodschap. Winnen, het zou mooi zijn.     Reporter 17
X