Davidsfonds Oosterzele: Lezing en wijnen proeven van SICILIAANSE WIJNEN

Op donderdag 7 februari richt Davidsfonds Oosterzele en lezing met gelegenheid tot degustatie van Sicilaamse wijnen in het GC De Kluize om 20 uur. Gast spreker is Gido van Imschoot (auteur – journalist- wine writer. Belgian Wine Ambassador 2018).

Sicilië, het grootste eiland van Italië wordt gekenmerkt door een lange geschiedenis. Het is een land vol tegenstellingen, cultuur, natuur en … heerlijke wijn. De wijnbouw in Sicilië behoort tot de oudste ter wereld met sporen die teruggaan tot 6000 jaar geleden. Maar vandaag wordt modern gewerkt met veel oog voor traditie. Sicilië is een boeiend wijngebied met een bijzonder verhaal.

Voordracht met degustatie: 25 Euro; leden 20 Euro voordracht zonder degustatie: 8 Euro; leden 6 Euro

Inschrijving voor 4 februari 2019: via e-mail: davidsfonds.oosterzele@telenet.be of telefonisch  09/362 78 27

Betaling door overschrijving op rek. BE90 6528 3466 0632 Davidsfonds Oosterzele definitief na betaling!!

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X