Davidsfonds Oosterzele: Lezing en wijnen proeven van SICILIAANSE WIJNEN

Op donderdag 7 februari richt Davidsfonds Oosterzele en lezing met gelegenheid tot degustatie van Sicilaamse wijnen in het GC De Kluize om 20 uur. Gast spreker is Gido van Imschoot (auteur – journalist- wine writer. Belgian Wine Ambassador 2018).

Sicili ë, het grootste eiland van Itali ë wordt gekenmerkt door een lange geschiedenis. Het is een land vol tegenstellingen, cultuur, natuur en … heerlijke wijn. De wijnbouw in Sicili ë behoort tot de oudste ter wereld met sporen die teruggaan tot 6000 jaar geleden. Maar vandaag wordt modern gewerkt met veel oog voor traditie. Sicili ë is een boeiend wijngebied met een bijzonder verhaal.

Voordracht met degustatie: 25 Euro; leden 20 Euro voordracht zonder degustatie: 8 Euro; leden 6 Euro

Inschrijving voor 4 februari 2019: via e-mail: davidsfonds.oosterzele@telenet.be of telefonisch  09/362 78 27

Betaling door overschrijving op rek. BE90 6528 3466 0632 Davidsfonds Oosterzele definitief na betaling!!