Speeddaten en nieuwe kledij voor dienstenonderneming

Afgelopen donderdag 24 januari 2019 werden de in totaal 43 personeelsleden van de gezamenlijke Herzeelse dienstenonderneming uitgenodigd om elkaar beter te leren kennen.

In januari 2018 werd de  dienstenonderneming van de PWA overgenomen door de dienstenonderneming van het OCMW van Herzele. De werking van beide diensten werd geleidelijk op elkaar afgestemd om uit te groeien tot één uniforme dienst. De administratie van de dienstenonderneming van de voormalige PWA zat echter nog gehuisvest in een loft boven De Wattenfabriek (Solleveld), maar daar kwam tijdens de eerste week van januari 2019 verandering in. De  administratie, bestaande uit twee medewerkers, verhuisde naar het Sociaal huis  in het zorgdorp van Herzele (Kloosterstraat 42).

“Dat kennismaking gebeurde tijdens een ontmoetingsavond”, vertellen Hilde van Impe, schepen van Sociale Zaken en Heidi Knop, schepen van Personeel.  “Onder de vorm van speeddating maakte iedereen kennis met de nieuwe collega’s. De personeelsleden kregen ook nieuwe arbeidskledij. Een fleece, een schort en veiligheidsschoenen. De sfeer was optimaal.”

De gezamenlijke dienstenonderneming richt zich tot elke particulier.  Iedereen kan hulp aanvragen (bv. afstoffen, stofzuigen, dweilen, zemen van ramen, strijken enzovoort) en betaalt aan de hand van dienstencheques. Contact opnemen met de dienstenonderneming kan op het telefoonnummer 053-59 03 21 of via  dco@herzele.be.

X