Jong VLD Ninove houdt Klimaat enquête

In het kader van de sensibiliseringscampagne omtrent milieubewustzijn en verandering stelt Jong VLD Ninove een milieu enquête op voor jongeren in Ninove. De massale participatie aan de klimaatmars en spijbeldagen voor het milieu tonen aan dat ook in Ninove de zucht naar een groener bestaan leeft.

 “Wij doen deze enquête omdat wij ons zorgen maken over het groene aspect in onze stad en de toekomst. Wij hebben eigen idee ën maar willen vooral de jeugd zelf aan het woord laten. Op welke manier trachten de scholen tegemoet te komen aan het milieu? Zijn er voldoende groene alternatieven voor mobiliteit beschikbaar in de stad en welke voorstellen doen zij zelf om het milieu te ontlasten? Al deze vragen en nog veel meer willen we de komende weken ontdekken.” Aldus Jaro Goubert, lid Jong VLD Ninove.   De enquête loopt vanaf heden tot en met zondag 3 maart waarna zo snel mogelijk conclusies worden getrokken. Deze conclusies worden gepubliceerd en vervolgens aan het stadsbestuur voorgelegd om concrete maatregelen te genereren.

De enquête is te vinden op de Facebookpagina van jong VLD of via volgende link:  https://goo.gl/forms/NhWRiTjqs4yyN9562