Illustratieve afbeelding

Kinderlokker opgepakt aan bushalte

Illustratieve afbeelding

De politie heeft een 28-jarige man uit Buggenhout aangehouden die ervan verdacht wordt twee tienermeisjes te proberen lokken aan een bushalte. Hij werd door de politie in de val gelokt toen hij enkele dagen later opnieuw opnieuw aan de bushalte stond.

De feiten speelden zich vorige week af aan de Dendermondsesteenweg in Wetteren. De man vroeg de meisjes, twee zussen van 16 en 19 jaar oud, of ze hem niet wilden helpen zoeken zoeken naar zijn twee katten. Ze wimpelden hem af maar meldden het voorval wel thuis en zo werd de politie verwittigd. Die zette een val op. Ze stelden zich verdoken op aan de bushalte en toen het 16-jarig meisje maandagochtend op het gebruikelijke uur op de bus stond te wachten dook de man op. Hij stapte opnieuw op het meisje af en toen greep de politie in. Ze pakten hem op en hij werd nadien aangehouden door onderzoeksrechter omdat hij een minderjarige had benaderd. Voorlopig is onduidelijk of den man bekentenissen heeft afgelegd.

Bron Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws, lees meer via onderstaande links

Man die meisje wilde lokken opgepakt

Kinderlokker zelf in de val gelokt

 

 

X