Winkelcentrum Zottegem deelt prijzen uit!

De winnaars van de eindejaarsactie bij de aangesloten winkels in Winkelcentrum Zottegem werden op donderdag 7 februari 2019 in het Kasteel van Egmont bekendgemaakt in aanwezigheid van de burgemeester en de eerste & derde schepen.

Zottegems burgemeester Jenne De Potter benadrukte in een korte speech het belang van de vernieuwde samenwerking tussen het stadsbestuur en de vele handelaars in Zottegem. Ook de afgevaardigden van vzw Winkelcentrum Zottegem bedankten op hun beurt zowel de klanten als het stadsbestuur om verder mee te bouwen aan een gezellig stadscentrum waar bezoekers echt welkom zijn.

Uiteraard werden vooral de winnaars uitvoerig in de bloemetjes gezet. Liefst 5 regelmatige bezoekers van het Zottegemse winkelcentrum ontvingen elk aankoopcheques met een totale waarde van 1000 euro. Bovenop werden ze ook nog eens verrast met een rijkelijk gevulde ‘goodiebag’.

Gefeliciteerd Chantal Van Steerthen, Chris Van Petegem, Mark en Greta Holvoet, Gratienne Verheijen en Lieve De Troyer!

X