Sandra De Roeck op zucht van topjob bij Stad Zottegem

Voormalig schepen en huidig gemeenteraadslid Sandra De Roeck (SP.A) staat op een zucht van een topjob bij de stad Zottegem. Ze kwam immers als beste uit de selectieprocedure voor een nieuw afdelingshoofd Vrije Tijd.

De selectieprocedure werd ingezet omdat huidig afdelingshoofd Vrije Tijd Danny Lamarcq eind maart met pensioen gaat. De Roeck nam door nieuwe coalitie van CD&V en N-VA dit jaar noodgedwongen afscheid als schepen van onder meer Cultuur en Jeugd. Op een 10% opdracht als lector aan HoGent zat ze zonder job. Ze zetelt momenteel ook in de gemeenteraad. De job van afdelingshoofd Vrije Tijd sluit nauw aan bij haar functie als schepen. Het gaat om een coördinerende rol tussen de verschillende vrijetijdsdiensten zoals Jeugd, de bibliotheek, Cultuurcentrum Zoetegem, de kunstacademies en het centrum voor Streekgeschiedenis. Dat De Roeck als beste uit de test komt betekent normaal gezien dat ze de job ook effectief zal krijgen, als moet het schepencollege hier finaal zijn fiat over geven. Indien ze inderdaad de job krijgt dan zal Filip Morre haar plaats in de gemeenteraad innemen.

Bron Het Nieuwsblad, lees meer via onderstaande link

Gemeenteraadslid Sandra De Roeck op zucht van topjob bij stad Zottegem

X