Gezellige quiz in De Rots Scheldewindeke

KVG Oosterzele pakt op woensdag 6 maart in De Rots, Marktplein in Scheldewindeke, vanaf 14 u, uit met een quiz. Trommel snel vrienden, kennissen,…op en rep je op 6 maart naar Scheldewindeke. KVG gaat je gegarandeerd een gezellige, plezierige namiddag bezorgen. (Reporter 17).

Maar deelnemen blijft op de KVG quiz belangrijker dan winnen. Alleen de winnende ploeg wordt geproclameerd. Iedereen gaat met een waardevolle prijs naar huis. Gezellig rond de tafel met je quizploeg, leuk toch. Je mag zelf uw team samenstellen, vorm een team van 3 à 4 deelnemers. Je weet van alles wat? Je hoeft echt niet de slimste mens van Oosterzele te zijn. Je gaat graag een uitdaging aan met je familieleden, vrienden, kennissen,…en je leert tegelijk graag wat bij? Dan is deze quiz voor jou. Het wordt een leuke quiz met gevarieerde   vragen over diverse onderwerpen. De vragen gaan over het herkennen van 20 foto’s genomen in de fusiegemeente, KVG activiteiten, actualiteit, muziek, weetjes,…En leuk meegenomen, tijdens de pauze worden wafels geserveerd.
Deelnemen kost 6 euro, leden met een beperking betalen 4 euro. Graag inschrijven voor 1 maart bij Juliette Van De Sijpe, 09 / 362 78 12, 0478 / 69 37 91 of bij Juliette Meuleman, 09 / 362 99 00, 0487 / 32 55 98.             Reporter 17
X