Bekendmaking opbrengst Kerstmarkt in Melle centrum.

Eind vorig jaar verzamelde Melle traditiegetrouw op het Dorpsplein voor de jaarlijkse kerstmarkt. De Melse verenigingen en vrijwilligers die er een eet- en/of drankstand hadden, schonken de opbrengst dit jaar aan de organisatie ‘Villa Voortman’.
Dankzij de tomeloze inzet van deze vrijwilligers werd er een mooi bedrag opgehaald.
Op donderdag 7 februari overhandigde de schepen van feestelijkheden, Frederik De Buck, de cheque aan ‘Villa Voortman’ voor een bedrag van 2.137,80. Dit in het bijzijn van verschillende Melse schepenen, de vertegenwoordigers van de verenigingen en de vrijwilligers.
Villa Voortman is ontstaan in de schoot van het Psychiatrisch Centrum Gent-Sleidinge als antwoord op de groeiende groep mensen die in de reguliere hulpverlening tussen wal en schip zijn geraakt. Elke weekdag en zaterdag stelt de Villa haar deuren open voor mensen met wat vandaag een “dubbeldiagnose” heet: een gecombineerde problematiek van middelengebruik en psychische moeilijkheden, veelal psychose.

X