Heerlijke wijn proeven met Kiwanis Egmont Zottegem

Komende zaterdag 23 februari (van 17 uur tot 22 uur) en zondag 24 februari (11 uur tot 17 uur) organiseert Kiwanis Egmont een wijndegustatie in de gebouwen van BMW-garage Meerschman in Zottegem.

Er worden Italiaanse en Spaanse wijnen geserveerd uit diverse wijnstreken. Het gaat telkens om kwalitatieve wijnen, zowel goedkopere als exclusieve wijnen. Daarnaast kan je ook proeven van enkele vers bereide zuiderse tapas. Toegangskaarten kosten 10 euro en zijn online verkrijgbaar, bij de leden van Kiwanis Egmo nt of via wijn@kiwanis-zottegem.be. De opbrengst van het wijnevent gaat zoals steeds integraal naar sociale projecten waar het kind centraal staat. Deelnemers maken ook kans op een ‘Luxury Drive’: een trip voor twee naar G érardmer (Frankrijk) in een BMW 8 Coup é, inclusief diner in een sterrenrestaurant en overnachting in een viersterrenhotel.