Lion’s Club Zottegem verkocht hutsepot voor het goede doel

vlnr Jan De Maesschalck, Hendrik de Nève en Frank Mesdagh van Lions Zottegem en Paul Lampaert van vzw Lichtpunt

De Zottegemse Lions organiseerde op zaterdag 23 februari voor de 25e keer haar jaarlijkse hutsepotverkoop ten voordele van tal van sociale doelen.

Voor 14€ kon je een portie bestellen, en werd deze aan huis geleverd. Nieuw dit jaar was de mogelijkheid om een ‘steunkaart’ te kopen: voor 13€ werd uw portie niet bij U thuis afgeleverd, maar wel bij vzw Lichtpunt, de vereniging die de armste Zottegemse gezinnen ondersteunt door de bedeling van voedselpakketten.

“Het was een succesjaar!” zegt Hendrik de Nève, bij Lions al een decennium lang de ‘Chef Hutsepot’. “We hebben de verhoopte kaap van 1500 porties ruim overschreden, en ook de Lichtpunt-formule was een hit; we hebben maar liefst 175 porties aan hen kunnen leveren. Daar komt naar goede jaarlijkse gewoonte ook nog eens een geldbedrag bovenop. Ik wil dan ook onze leden bedanken voor hun inzet, en de Scouts van Zottegem voor de logistieke ondersteuning.”

De hutsepotverkoop is de belangrijkste jaarlijkse fundraising activiteit van Lions Club Zottegem. Met de opbrengst worden, naast vzw Lichtpunt, tal van sociale doelen in Zottegem en omstreken ondersteund.

 

X