©Sophie Richez - Politie Ninove

Dader gevat die verdacht werd van meerdere fietsdiefstallen

Op zaterdag 2 maart 2019 heeft de politie van Ninove, tijdens het toezicht op het veilige verloop van de evenementen inzake de omloop in het centrum van Ninove, een man kunnen vatten die ervan verdacht werd meerdere fietsdiefstallen te hebben gepleegd, waaronder drie feiten in de maand september 2018 in Ninove.

De man bleek eveneens in aanmerking te komen voor twee feiten in Mechelen en één feit in Aalst. Van de verdachte werden camerabeelden genomen.

Aandachtige inspecteurs op het terrein herkenden zaterdag de verdachte en konden hem arresteren in de zone van de standplaats van de bussen. Bij fouille bleek hij in het bezit te zijn van enkele kniptangen.

De verdachte, een 37-jarige man uit Brussel, werd op vraag van het parket Oost-Vlaanderen voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Dendermonde, die besliste om hem onder aanhoudingsmandaat te plaatsen.