Gestolen Volkswagen Kever teruggevonden in Zwalm. Harley Davidson nog steeds spoorloos

rr

Deze week gingen dieven aan de haal met een exclusieve oldtimer Harley Davidson en een Volkswagen Kever.

Beiden stonden geparkeerd op de parking van restaurant L’O in Oudenaarde. De dieven gebruiken een takelwagen om ze weg te nemen. Met dank aan een oproep op de sociale media werd de Kever ondertussen teruggevonden. Hij stond geparkeerd langs de kant van de weg ergens in Zwalm. De Harley is nog steeds zoek. Het gaat om een Tour Glide uit 1985. De side car alleen zou 10.000 euro waard zijn. Getuigen of mensen die iets meer weten over de diefstal kunnen contact opnemen met de politie.

Bron Het Laatste Nieuws, lees meer via onderstaande link

Oldtimerdieven op pad: dader takelt Kever van parking restaurant, later ook Harley gestolen