De winnaars zijn bekend, Nie Geweun, NKV Iejt & Geriejt, De Foesjelieers en Don Jo

Nie Geweun, winaar Groepen met wagen

Wat een carnaval was het, editie 2019! Jullie trotseerden massaal regen en wind om er samen één groot openluchtfeest van te maken. Wij waren er uiteraard ook en namen duizenden foto’s, waarvan we een kleine selectie maakten.

Intussen kunnen we ook de winnaars van carnaval Ninove 2019 feliciteren, en dat zijn Nie Geweun (met wagen), NKV Iejt & Geriejt. (zonder wagen) en De Foesjelieers (losse groep). Én Don Jo, want die groep maakte het beste stoetliedje.

Groepen met wagen

1 – Nie Geweun NKKV
2 – De Zjielen NKCV
3 – Dobbelteup NKV
4 – De Draujvers NKV
5 – Van’t Alverdrau Donker

Groepen zonder wagen

1 – Iejt & Geriejt NKV
2 – Vrie ët opt Gemak
3 – Osta Spoedja
4 – Wel Bestetj
5 – De Zjiepkitten