Beste DJ van Vlaanderen woont in Hillegem

12/03/2019 – Zottegem/Hillegem – Amper 16 jaar is Arezina De Koker uit Hillegem en ze mag zichzelf, als winnaar van The National DJ Contest, de Beste DJ van Vlaanderen noemen.   Haar stage name is DJ ZINA en achter de draaitafel ontpopt ze   zich als een professionele en zwierige beat-master.   Zina kreeg de microbe te pakken via haar vader die zelf ook DJ is. Al sinds haar 8 jaar kruipt ze achter de mix-tafel.

Na zes pre-selecties in Gent, Brugge, Antwerpen, Leuven, Mechelen & Herentals won ze in Sint-Niklaas de finale van The National DJ Contest en mag ze haarzelf de Beste DJ van Vlaanderen noemen. Elke finalist mocht 20 minuten het beste van zichzelf geven voor het kritische oog van juryleden Robert Abigail, Joachim Heuvinck & Marcus Jackson a.k.a. MJ the Unique.

Robert Abigail & DJ ZINA

Als enige vrouwelijk finalist wist ze de voltallige jury te overtuigen van haar kunnen. Deze waren onder de indruk met welke overgave en energie ze de menigte kon meeslepen in een mix van opzwepende muziek. Als prijs mocht DJ Zina een Roland DJ 808 controller, een Roland TR8 drumcomputer, een gepersonaliseerde V Moda Crossfade Wireless en een KEYMUSIC store credit mee naar huis nemen. Daarnaast bemachtigde ze een platencontract bij Robert Abigail. Abigail, bekend van zijn hit the Mojito Song, zal haar tevens coachen. Op dit ogenblik zijn ze volop aan het werken aan haar eerste plaat.

Haar muziek kan je vinden op Soundcloud, Mixcloud en Youtube.

Neem gerust een kijkje op haar Facebookpagina en website voor haar volgende optredens.