Gedeeltelijke afsluiting Burchtstraat door werken aan de nutsleidingen

Aannemers van verschillende nutsmaatschappijen zijn gestart met werken aan de nutsleidingen in de Burchtstraat.

In de eerste fase, van donderdag 21 maart tot maandag 25 maart, wordt het gedeelte van de Burchtstraat tussen de Marktstraat en de Onderwijslaan afgesloten. Verkeer  kan het centrum bereiken via de Onderwijslaan.

Vanaf dinsdag 26 maart start fase 2, voor het  gedeelte tussen de Onderwijslaan en de Dender (1ste  brug). Op dinsdag is  eenrichtingsverkeer mogelijk voor het verkeer komende vanop Rechteroever, richting centrum. Vanaf woensdag 27 maart wordt het straatgedeelte tussen de Dender en de Onderwijslaan afgesloten en moet er worden omgereden via de 2de  brug.

Einde van deze werken is voorzien op maandag 1 april 2019.