Zottegmnaar Robin De Cubber (CD&V) kandidaat voor het Vlaams Parlement

Bij de volgende parlementsverkiezingen op 26 mei maakt Robin De Cubber uit Sint-Maria-Oudenhove deel uit van de CD&V-lijst voor het Vlaams parlement. Hiermee is hij de tweede CD&V-kandidaat uit Zottegem, nadat eerder al bekend werd dat burgemeester Jenne De Potter de Kamerlijst duwt.

Vanop de 15e opvolgersplaats (voorlaatste plaats) gaat Robin De Cubber op campagne voor CD&V. “De partij vroeg me of ik de lijst van onze lijsttrekker Joke Schauvliege mee wou ondersteunen,” vertelt Robin. “Ik ben zeer vereerd met deze kans om als jongere mee campagne te voeren voor CD&V in Oost-Vlaanderen en Zottegem mee op de kaart zetten.” Robin is voorzitter van Jong CD&V Zottegem en haalde bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen een zeer goede uitslag maar raakte net niet verkozen. Burgemeester Jenne De Potter, lijstduwer op de kamerlijst van Pieter De Crem reageert zeer opgetogen op de deelname van Robin aan de Vlaamse CD&V-lijst: ‘”Robin is een aanwinst voor onze partij: hij is zeer gemotiveerd, ge ëngageerd en capabel. Samen met Robin en onze mandatarissen, bestuursleden en supporters gaan we de strijd aan om een mooi resultaat neer te zetten in onze stad en provincie.”

X