Frituur Happy is  verkozen tot de beste frituur van Zottegem

Frituur Happy is  verkozen tot de beste frituur van Zottegem. Frituur Happy is door de lezers van het Nieuwsblad tot beste Frituur van Zottegem verkozen.

Het gaat om een verkiezing die uiteindelijk zal leiden tot de verkiezing van de Beste Frituur van Vlaanderen. Er werd in totaal liefst 181.466 stemmen uitgebracht, een absoluut record in de drie jaar dat de verkiezing wordt georganiseerd. Ondertussen kunnen  geen stemmen meer uitgebracht worden. Per provincie maakt de frituur met het hoogst aantal stemmen nog kans om het tot beste Frituur van Vlaanderen te schoppen. De winnaar wordt gekozen na bezoek van een culinair journalist. Check deze link voor alle winnaars in onze regio.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X