Brakel heeft 14 rode postbussen, steeds actief en bereikbaar

Links en rechts wordt door Bpost rationalisatie, wat gewoonlijk afschaffing kan betekenen, gepleegd voor de ‘rode brievenbussen’.

Vice-eersteminister Alexander De Croo, Voorzitter van de gemeenteraad van Brakel, en Herman De Croo, ereburgemeester, stellen met veel genoegen vast dat er op het grondgebied van Brakel 14 ‘rode postbussen’ operationeel zijn met voor de laatste lichting om 17u00, deze aan het postgebouw zelf, Neerstraat 66.

Daarenboven 3 andere bussen met lichting om 13u00: Marktplein 7, Sint-Martensstraat 3 en Stationsplein 15.

Alle andere ‘rode postbussen’ worden gelicht om 10u00: Everbeekplaats 15, Geraardsbergsestraat 4, Geutelingenstraat 1, Hauwstraat 95, Hollebeekstraat 9, Kasteeldreef 2, Muiterij 13, Oudenaardsestraat 57, Sint-Sebastiaansplein 2 en Teirlinckstraat 22.

Bpost blijft dus in Brakel een mooie openbare dienst verzekeren.

X